Rybacie rizotko

IMG_6646

rybacie rizoto

Toto jedlo robievam, keď si robím rybací vývar (kúsok našej sladkovodnej rybky a koreňová zelenina a asi hodinu varím). Polievku podávama len so zeleninou a rybku si prepasírujem, alebo veľmi na jemno nožíkom prejdem (lebo kostičky) a vmiešam do uvarenej ryže podliatej vývarom, mrkve z polievky, či nastrúhanej surovej, cvikle a rybke. Zeleninku dajte podľa chute, kľudne pridajte aj čerstvé bylinky ako pažítka, alebo vňate.

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *