Bleskový slaný koláč

img_6728

Čo treba:

Lístkové cesto- kúpite ako ja, ak nie ste macherky a neurobíte

uvarená hlava cvikle- ideálne v šupke asi tak hodinu, kým neprejde ľahko vidlička

kozí čerství syr, alebo ovčí

bylinky

Postup:

Na cesto nastrúhame cviklu, nalámeme syr, posypeme bylinkami- oregáno, bazalka- ak je čerstvá, tak až na konci, keď je hotovo, a pokvapkáme oliváčom.

pečieme, tak ako píšu na ceste…

img_6729

Je to mega fastfood- vravím fast, lebo cesto som kúpila, ale je to lepšie ako mnohé iné polotovary a zachráni vás jednoduchá príprava, ak vám ešte kričia doma ďalšie detičky.

 

Dobrú chuť:)

 

 

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *