Akú múku?

Toto je je najkvalitnejšia múka akú u nás dostanete. Nie je lacná a striedam ju s inými, ale ak hľadáte najlepšiu kvalitu slovenskej špaldovej múky, toto je ona. Na pečenie ďalej milujem gaštanovú, najmä na jesenné a zimné dni a rada striedam do koláčov makovú a mandľovú v kombinácii so špaldovou. Pre deti je ideálna biela, celozrnnú naozaj nie skôr ako v roku a len občasne.

Špaldová hladká

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *