Čo do ruky cez Vianoce?

img_6783

Pár minútová práca:)

Potrebujeme:

lístkové, alebo štrúdľové cesto, ideálne domáce a tenké, bryndza, koreniny

Plnka:

bryndza, čím menej pasterizovaná, kmín, červená sladká slovenská paprika, lyžička ovčieho, či kozieho jogurtu, alebo rastlinnej smotany, alebo dobrého kravského jogurtu, nech je to vláčne

Všetko vymixujeme spolu, ak chcete pridajte aj kúsok póriku:) a kvapka oliváču.

Cesto nastriháme na obdĺžniky, natrieme jemne plnkou zarolujeme, rolky potrieme rozmixovnaým vajíčkom a pečieme do chrumkava.

Hotové paličky môžete aj nakrájať na malé kocky:)

img_6786

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *