Cviklový obed

Cviklový obed
Cviklový obed

Umytú cviklu varíme v šupe aspoň hodinu. Zemiaky a zeler nakrájame na kocky a varíme do mäkka. Zlejeme vodu a pridáme kúsok masla, alebo olivového oleja a popučíme vidličkou. Ak chcte ešte jemnejšiu kašu, pridajte kvapku rastlinného mlieka, napr. ovsené. Navrch nastrúhame uvarenú cviklu.

Ingediencie:

  • Cvikla
  • Zemiaky
  • Zeler
  • Maslo
  • Olivový olej

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *