Fazuľa trochu inak

14196023_10154497122187855_6666718823709193552_o

Malú bielu fazuľu necháme cez noc v miske s vodou, ráno ju uvaríme do mäkka bez soli. Do hrnca si dáme lyžičku masla a jemne poopekáme zemiaky nakrájané na kocky a mrkvičku na kolieska. Potom pridáme fazuľu aj s vodou v ktorej sa varila, trošku stonkového zelera nakrájaného na drobno, štipku cesnaku a soli, na drobno nasekaný ligurček (stačí pár lístkov lebo má výraznú chuť), trošičku čierneho korenia (ale nemusí byť), na drobno nakrájaný koreňový petržlen a cca dve – tri lyžice domácej paradajkovej štavy. Všetko uvaríme do mäkka a môžme podávať 🙂

Autor(ka): Tinky

Post Author: Recepty od vás

Radi uverejníme aj Váš recept. Recepty môžete posielať cez stránku Pošlite recepty, prípadne emailom na info@cojediazdravedeti.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *