Fishcake!

img_6797img_6799

Tento rybací koláčik je vhodný už v prvom roku. Obsahuje odkostičkovanú slovenskú rybku, ja som dala pstruha dúhového, surovú nastrúhanú mrkvu, vajko a pšenové vločky, pri deťoch po roku a pol pridajte štipku soli a ešte kmín. Masu si zmixujete, necháte odkvapkať vajko, ench je zmes suchšia a pečiete na 180 kým nestuhne na pečiacom papieri. Koláčik nesmie zčernať ani hnednúť, nepotrebuje veľa minút.

img_6794

Ja som pre 3+ urobila ak prílohu stonkový zeler a cviklu, ktorá bola vpred uvarená v šupe. Len som pokvapkala olivačom, posypala tymiánom a piekla, kým bol zeler trošku mäkší. pre mini deti môžete fishcake použiť ako koláčik do ruky, alebo pridať na mrkvičkové pyré:)

 

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *