Hranolky a dip

img_6838

Koreňová zelenina ako zeler, mrkva, petržlen a batát (cvikla, kaleráb). Nakrájame na hrnolky, polejeme v miske kvalitným oliváčom, rasca, kurkma rukou premiešame a vysypeme na plech.

 

img_6836

Pečieme, kým sa zelenina neurobí, ale nesmie hnednúť, či černieť.

Dip: oparený špenát mixnutý s lyžičkou ovčieho alebo iného jogurtu, alebo pridáme mandľovú smotanu a štipku soli.

 

img_6834

 

 

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *