Špenát na rýchlo

Špenát na rýchlo
Špenát na rýchlo

Čerstvý špenát pokrájate na drobné kúsky, na horúcej panvici a kvapke Ghee masla. Podusíte 3 minúty, pridáte kvapku rastlinného mlieka, alebo smotany (ovsené, alebo mandľové) a ovsené, alebo pšenové vločky. Minútku ešte pomiešate, kým vločky nezmäknú. Hotovú masu môžete zmixovať, alebo pre väčších nechať tak.
Podávame s vajíčkom na tvrdo, alebo na ryži, či zemiakovej kaši, či k mäsku.

Ingrediencie:

  • čerstvý špenát
  • rastlinné mlieko (mandľové, ovsené, alebo špaldové)
  • tuk (Ghee maslo, alebo olivový olej)
  • Ovsené, alebo pšenové vločky

Post Author: Alexandra Popovičová

Mama, ktorá pred dvomi rokmi založila skupinu čo jedia zdravé deti na facebooku, aby inšpirovala maminy na zdravšie varenie pre prvé roky ich detí. Dnes buduje značku Čo jedia zdravé deti, zameranú na kvalitné detské jedlo doma, v jasliach a škôlkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *