Tekvicová čína

cina

 

Na olivovom oleji osmahneme pór, pridám pol ČL rasce a domácej vegety (Davídkovo koření pozn. admin). Mrkvu a petržlen nastrúham škrabkou na rezance, pridám k póru chvíľu podusím. Potom pridám na kocky nakrájanú tekvicu. Zalejem vriacou vodou alebo vývarom. Ochutím 1 pl sójovej omáčky *(kukurmu, kari )
Neskôr k zmesi dám za hrsť fazuľových luskov a štipku soli a podusím do mäkka
Príloha cestovina /ryža

Autor(ka): Ivet

 

pozn admina: odporúčam nahradiť rybacou omáčkou má menej sóje a stačí kvapka, lebo je to slané, alebo len ochutiť vývarom z hovädzieho mäska.

Post Author: Recepty od vás

Radi uverejníme aj Váš recept. Recepty môžete posielať cez stránku Pošlite recepty, prípadne emailom na info@cojediazdravedeti.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *