Zajkov perkelt

zajkov-perkelt

 

Kúsok zajaca (môže byť aj s kosťou)
1 menšia cibuľa
1 batat
Olivový olej alebo ghee maslo
Červená paprika a drvená rasca

Na olivovom oleji alebo masle a cibuľke podusený kúsok domáceho zajaca. Ochutiný rascou a červenou paprikou.
Asi po 45-60 min. dusenia pridáme nakrájaný batat. Spolu sa dusí do zmäknutia zemiakov.
Ak je mäso s kosťami, po udusení obrať. Malo by ísť samo.

Autor(ka): Tatiana Abrhanova

Post Author: Recepty od vás

Radi uverejníme aj Váš recept. Recepty môžete posielať cez stránku Pošlite recepty, prípadne emailom na info@cojediazdravedeti.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *