Skip to content

Čo jedia zdravé deti

  • O nás
  • Eshop
    • Kurzy varenia
    • Jedálničky
    • Prednášky
  • Škôlky
  • V médiách
  • Ako variť
  • EDU
  • Kontakt

Cviklové rizoto

Posted on 4. augusta 201616. októbra 2018 by Alexandra Popovičová

Cviklové rizoto
Ingrediencie:

  • vopred uvarená cvikla
  • guľatá ryža Naše Bio z Billa
  • vývar
  • syr parmezán, alebo peccorino

Uvaríme si ryžu v malom množstve vody, podlievame vývarom, aby neostala suchá a keď je už požadovane mäkka pridáme nastrúhanú cviklu. Odstavíme nastrúhame syr a pokvapkáme kvalitným olivovým olejom.

Posted in 12 - 24 m, Ako variťTagged cvikla, parmezán, pecorino, ryža, vývar

Post navigation

← Cícerová kaša
Karfiolová polievka →

Hľadať

Kategórie

  • 0 – 12 m (4)
  • 12 – 24 m (15)
  • 24 – 36 m (9)
  • Ako variť (28)
  • Ako variť – rady&tipy (7)
  • Nezaradené (44)
  • O nás (1)
  • Referencie (1)
  • Video (1)

Najnovšie články

  • Petržlenové pyré
  • Referencie
  • Zabezpecenie stravovania v skolke/skole v Kosiciach
  • Toskánska paradajková polievka
  • Prikrm

Inšpirácie na prvé tri roky detskej stravy.

Webová adresa: cojediazdravedeti.sk
Mail: info@cojediazdravedeti.sk

Facebook
Instagram

Ďakujem, že rešpektujete, že všetky príspevky a texty sú mojím duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona č. 185/2015 Z. z. Autorský zákon.

Menu

  • O nás
  • Eshop
    • Kurzy varenia
    • Jedálničky
    • Prednášky
  • Škôlky
  • V médiách
  • Ako variť
  • EDU
  • Kontakt
» Cviklové rizotoČo jedia zdravé deti © 2014 - 2022
  • Ochrana osobných údajov
  • Informácie o cookies