Loading Udalosti

« Všetky Udalosti

Webinár – Pickles, o nakladanej fermentovanej zelenine 16.3.

16.3.

20:30 - 22:00

Nakladaná zelenina alebo aj takzvané pickles je príloha s obrovskými benefitmi pre naše zdravie. Keď sa minie čerstvá zelenina, alebo sme v mimosezóne fermentovaná zelenina osvieži a doplní potrebné živiny.

Na webinári si naživo ukážeme ako postupovať pri nakladaní, akú zeleninu je vhodné použiť a k čomu ju podávať. Pri procese fermentácie sa zelenina sama zakonzervuje, takže je po ruke vždy, keď na ňu máme chuť.

Povieme si všetko o tom, akú hodnotu má takto nakladaná zelenina, od akého veku je vhodná a všetky dôvody jej konzumácie.

Webinár vedie Katka Paulišinová, lektorka zdravého pečenia, spoluautorka dvoch knižných publikácií.

Trvanie: 1,5 hodiny.

Z pohodlia vášho domova po uložení dieťatka si môžete v kľude sadnúť a počúvať našu prednášku naživo. Na záver bude lektorka online zodpovedať vaše otázky.

Technická poznámka:
Technické parametre na vstup do webináru vám prídu v deň konania najneskôr hodinu pred spustením na váš prihlasovací email.
(Odporúčame webinár pozerať z PC so slúchadlami alebo v kľudnom prostredí. V daný večer odporúčame nepoužívať domácu wifi na žiadnu inú prácu, či sťahovanie filmov).

Webinár je možné sledovať so 48 hodinovým záznamom.

 

Vstupenky

Neobmedzene available
Webinár - Pickles, o nakladanej fermentovanej zelenine 16.3.15.00 

Please fill in all required fields

Podrobnosti

Dátum:
marec 16
Čas:
20:30 - 22:00
Cena:
15€