loader
ako nakladat zeleninu

Fermentovanie zeleniny – váš domáci liek!

Aj vy hľadáte spôsob, ako posilniť imunitu a črevný mikrobióm svojim deťom a celej rodine?

Jednou  z odpovedí je fermentovaná zelenina, tzv. pickles, ktoré má pre naše zdravie obrovské benefity a tento druh spracovania pozná každá vyspelá kultúra. Je to celoročne využiteľná príloha, ktorá za minimum nákladov odovzdá množstvo chutí a benefitov pre zdravie.

Na webinári si NAŽIVO ukážeme:

  • ako postupovať pri nakladaní zeleniny
  • akú zeleninu je vhodné použiť a kombinovať
  • akým chybám sa pri nakladaní vyhnúť
  • k čomu fermentovanú zeleninu podávať

Okrem toho si povieme, akú hodnotu má takto nakladaná zelenina a prečo ju jesť, od akého veku je vhodná. BONUS: recept na domáci jablčný ocot či šumivú limonádu plnú vitamínov.

Tento webinár je vhodný pre:

– tie, ktoré fermentovanie zeleniny ešte nikdy nerobili,

– tie, ktoré už fermentovať skúšali, ale niekde robia chyby.

Webinár vedie Katka Paulišinová, lektorka zdravého pečenia, spoluautorka dvoch knižných publikácií.

Trvanie: 1,5 hodiny

Technická poznámka:

Z pohodlia vášho domova po uložení dieťatka si môžete v kľude sadnúť a počúvať našu prednášku naživo v plnej anonymite, kde do prednášky môžete vstúpiť bez kamery pod nickom cez chat. Na záver bude lektorka online odpovedať vaše otázky.

Webinár je možné sledovať aj zo záznamu, ktorý bude prístupný 90 hodín.