
Fermentovanie
Aj vy hľadáte spôsob, ako posilniť imunitu a črevný mikrobióm svojim deťom a celej rodine?
Jednou z odpovedí je nakladaná zelenina, tzv. pickles, ktoré majú pre naše zdravie obrovské benefity. Je to vynikajúca náhrada, ak nemáme po ruke čerstvú a lokálnu zeleninu.
Na webinári si NAŽIVO ukážeme:
- ako postupovať pri nakladaní zeleniny,
- akú zeleninu je vhodné použiť a kombinovať,
- akým chybám sa pri nakladaní vyhnúť,
- k čomu fermentovanú zeleninu podávať.
Okrem toho si povieme, akú hodnotu má takto nakladaná zelenina a prečo ju jesť, od akého veku je vhodná, aj ako si pripraviť domáci jablčný ocot či šumivú limonádu plnú vitamínov.
Tento webinár je vhodný pre:
– tie, ktoré fermentovanie zeleniny ešte nikdy nerobili,
– tie, ktoré už fermentovať skúšali, ale niekde robia chyby.
Webinár vedie Katka Paulišinová, lektorka zdravého pečenia, spoluautorka dvoch knižných publikácií.
Trvanie: 1,5 hodiny
Odporúčame webinár pozerať z PC so slúchadlami alebo v pokojnom prostredí. V daný večer odporúčame nepoužívať domácu wifi na žiadnu inú prácu či sťahovanie filmov.
Webinár je možné sledovať aj zo záznamu, ktorý bude prístupný 90 hodín.