loader
ako nakladat zeleninu

Fermentovanie

Aj vy hľadáte spôsob, ako posilniť imunitu a črevný mikrobióm svojim deťom a celej rodine?

Jednou  z odpovedí je nakladaná zelenina, tzv. pickles, ktoré majú pre naše zdravie obrovské benefity. Je to vynikajúca náhrada, ak nemáme po ruke čerstvú a lokálnu zeleninu.

Na webinári si NAŽIVO ukážeme:

  • ako postupovať pri nakladaní zeleniny,
  • akú zeleninu je vhodné použiť a kombinovať,
  • akým chybám sa pri nakladaní vyhnúť,
  • k čomu fermentovanú zeleninu podávať.

Okrem toho si povieme, akú hodnotu má takto nakladaná zelenina a prečo ju jesť, od akého veku je vhodná, aj ako si pripraviť domáci jablčný ocot či šumivú limonádu plnú vitamínov.

Tento webinár je vhodný pre:

– tie, ktoré fermentovanie zeleniny ešte nikdy nerobili,

– tie, ktoré už fermentovať skúšali, ale niekde robia chyby.

Webinár vedie Katka Paulišinová, lektorka zdravého pečenia, spoluautorka dvoch knižných publikácií.

Trvanie: 1,5 hodiny

Z pohodlia vášho domova po uložení dieťatka si môžete v kľude sadnúť a počúvať našu prednášku naživo. Na záver bude lektorka online odpovedať vaše otázky.
Technická poznámka:

Odporúčame webinár pozerať z PC so slúchadlami alebo v pokojnom prostredí. V daný večer odporúčame nepoužívať domácu wifi na žiadnu inú prácu či sťahovanie filmov.

Webinár je možné sledovať aj zo záznamu, ktorý bude prístupný 90 hodín.

 

Dátum

máj 17 2023
Expired!

Čas

20:00

Cena

22.00 €

Štítky

Kurzy

Miesto

Online Webinarjam
Kategória
ČJZD s.r.o

Organizátor

ČJZD s.r.o
Email
info@cojediazdravedeti.sk
Web stránka
https://cojediazdravedeti.sk